Live entertainment

Wanneer u een feest geeft moet u uzelf het volgende afvragen, wat voor een feest wilt u geven? Hierbij kunnen verschillende ingevingen worden benoemd. Veel feesten zijn vaak allemaal hetzelfde. U kunt zelf uw eten en drinken pakken, op de achtergrond staat een iPod aangesloten op de geluidsinstallatie welke een rustig achtergrond muziekje afspeelt en de gasten staan aan de kant gezellig met elkaar te kletsen. Nu kunnen dit hartstikke leuke feesten zijn, echter wanneer u een feest wilt geven welke niet snel zal worden vergeten, zult u het anders moeten aanpakken. Er liggen verschillende mogelijkheden voor u klaar. Om een feest echt tot leven te brengen is live entertainment de sleutel.

Face to face entertainment

Een voorbeeld om uw feest van live entertainment te voorzien is het zogenoemde face to face entertainment. Dit houdt in dat er een entertainer aanwezig is op het feest welke zich mengt tussen de gasten en deze vermaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een goochelaar welke tussen het publiek doorloopt en trucs doet of een clown die de gasten aan het lachen brengt met zijn grappen en grollen. Dit soort vermaak van de gasten zal niet het feest overnemen waardoor iedereen dus nog steeds zichzelf kan amuseren zonder te worden gestoord. Waar het wel voor zorgt is dat de mensen achteraf het met elkaar erover zullen hebben, en op een vrolijke manier wordt teruggedacht aan het feest.

Group entertainment

Als u liever entertainment heeft welke alle gasten vermaakt gaat u richting de group entertainment. Hierbij kunt u onder andere denken aan een live act. Voorbeelden van een live act kan onder andere een DJ zijn welke muziek komt draaien. Het grote voordeel van een live DJ is dat deze inspeelt op de behoefte van zijn publiek. Aan de hand van verschillende nummers kan deze bepalen welke soort muziek de gasten leuk vinden en hij kan deze muziek dan gaan draaien. Afhankelijk van de gasten en de muziek zal op deze manier de dansvloer vol staan.

 

Artikelen

Band huren

Geeft u een feest en bent u op zoek naar een vorm van entertainment voor de gehele gastengroep dan kan een live band de oplossing zijn. Er zijn veel verschillende soorten bands welke ook bestemd zijn voor verschillende soorten feesten. Zo kunt u zich afvragen of u een band voor het gehele feest wilt, of voor slechts een deel van het feest. Ve

Lees meer...